Profesorul acuzat că a agresat o elevă se afla în evidenţele Secţiei de Psihiatrie

profesor batut elevInformaţii incredibile ies la iveală în cazul profesorului de muzică acuzat că a agresat o elevă. Dascălul de la Şcoala nr 7 din Botoşani s-ar afla în evidenţele Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Mavromati şi ar urma un tratament.

Alexandru Boatcă, de 59 de ani, a fost implicat în mai multe scandaluri în ultimii ani, ultima dată prezentându-se la ore sub influenţa băuturilor alcoolice.

like facebookDirectoarea şcolii alături de ceilalţi profesori a fost nevoită să apeleze la poliţiştii locali pentru a-l evacua din şcoală, iar profesorul a fost şi sancţionat pentru expresii jignitoare aduse elevilor.

Părinţii elevei de clasa a V-a au povestit că profesorul s-a prezentat luni la ore şi a întrebat care este tilul lecţiei pe care trebuiau să o pregătească elevii. Pentru că nimeni nu a răspuns s-a dus până la jumătatea clasei şi a prins-o pe fată de păr şi a dus-o până la tablă. Ulterior le-a adresat elevilor mai multe expresii jignitoare.

Vrem să se ia o măsură împotriva acestui profesor. Ni s-a spus că se află sub tratament de la Psihiatrie şi poate a avut o criză. Nu vrem să se întâmple ceva mai rău spre viitor. Fata noastră ne-a spus că nu vrea să se mai ducă la ora de muzică. Când am văzut-o luni era plânsă toată şi marţi este ziua ieri şi a trecut repede peste incident, dar poate fi afectată pe viitor. Toţi elevii au auzit de ce i s-a întâmplat şi au venit să o sprijine. Am depus reclamaţia la poliţie, am vorbit cu conducerea şcolii şi vrem să mergem şi la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean„, a declarat Costel Bejinaru, tatăl fetei.

Inclusiv conducerea IŞJ a recunoscut că profesorul a fost chemat de mai multe ori în faţa comisiilor de disciplină, însă a continuat să predea pentru că a fost declarat apt în urma testărilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *