Preşedintele CJ, despre protestul din sănătate: Ceea ce ţine de noi, facem, ceea ce ţine de comenduirea de la Bucureşti, să facă

gheorghe sorescu pnl botosaniPreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Gheorghe Sorescu, susţine că protestul de marţi dimineaţă al celor din sănătatea botoşăneană este de înţeles având în vedere problemele cu care se confruntă angajaţii din spitale. Şeful judeţului susţine, însă, că autorităţile din Botoşani nu pot face mare lucru pentru rezolvarea lor, ci doar să îi informeze pe cei de la Guvern, care sunt în măsură să ia atitudine şi să soluţioneze doleanţele protestatarilor.

like facebook„Într-adevăr problemele din sănătate sunt destul de acute şi ele se acutizează. Starea de sănătate, cel puţin la nivelul Botoşaniului, este una din ce în ce mai precară. Avem acum o discuţie inclusiv cu domnul prefect. Noi am fost informaţi de acest protest al dumnealor, dar vreau să vă spun că 90% ca să nu spun 100% din problemele pe care le solicită dumnealor sunt de rezolvarea Guvernului, deci nu sunt ale autorităţilor locale. Ceea ce ţine de noi, facem, ceea ce ţine de comenduirea de la Bucureşti, să facă şi atunci lucrurile nu vor mai avea manifestări de genul cum sunt acum cu manifestări în stradă”, a declarat Sorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *