Un consilier local îi acuză pe șefii Primăriei Botoșani de indiferență cu privire la intersecția Petru Rareș cu Bulevardul Eminescu

acc tir ambulanta petru rares botosani3Consilierul local Eugen Ţurcanu a acuzat de indiferenţă conducerea Primăriei Botoșani în ceea ce privește luarea unei  măsuri cu privire la intersecția Petru Rareș cu Bulevardul ”Mihai Eminescu”.  El nu înțelege de ce trebuie să mai moară oameni ca să se ”miște un pas”.

like facebookMă aşteptam ca a doua zi după acea tragedie să văd vreun constructor, vreun domn viceprimar să fie acolo şi să demareze lucrările,  să se facă ceva acolo. Această indiferenţă care ucide la propriu ar trebui să vă dea de gândit domnule primar, viceprimar. Dacă aţi fi ceva mai responsabili și mai aplecați asupra a ceea ce se întâmplă în orașul acesta. Vă solicit să faceţi ceva, ca de asta v-aţi agăţat cu dinţii şi picioarele şi aţi plâns şi aţi vrut să fiţi în conducerea oraşului„, a spus Eugen Ţurcanu.

Și consilierul Ovidiu Luca a vorbit în ședința de Consiliu Local de acest subiect. El a spus că în zonă se impune montarea unui semafor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *