Gheorghe Iavorenciuc și-a depus demisia din CL. Vezi ce regret are!

gheorghe iavorenciuc consiliul local botosaniGheorghe Iavorenciuc și-a depus demisia din cadrul Consiliului Local, începând cu 31 martie. Acesta a declarat că și-a dorit să mai aibă o întâlnire cu colegii săi din Consiliu Local, fapt pentru care nu și-a depus demisia scrisă mai devreme. El a declarat că în cei doi ani și jumătate de mandat are un regret: acela că nu a reușit să determine Executivul Primăriei Botoșani să realizeze mai repede sensul giratoriu de la intersecția Petru Rareș și cu Bulevardul ”Mihai Eminescu”.

like facebookÎmi pare rău că nu mi s-a îndeplinit ceea ce mi-am dorit. În doi ani și jumătate am vorbit de necisitatea sensului giratoriu de la Petru Rareș și Bulevard. În ciuda vorbelor mele și a stradaniei dv. nu am reușit să duc la îndeplinire”, a spus Iavorenciuc.

El a cerut consilierilor locali să țină un moment de reculegere în memoria victimei accidentului care a avut loc în urmă cu două săptămâni, precum și a tuturor victimelor care și-au pierdut viața în accidente rutiere în municipiul Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *