Ţurcanu pierde sprijinul filialelor din judeţ. Încă două organizaţii îl susţin pe Sorescu

pnlAlte două organizaţii din judeţ au anunţat deja că nu îl vor susţine pe europarlamentarul Mihai Ţurcanu pentru preşedinţia PNL.

După filiala din municipiul Botoşani, şi cea din Dorohoi a decis, duminică, să îl sprijine pe Gheorghe Sorescu pentru funcţia de preşedinte PNL Botoşani.

like facebookOrganizația PNL Dorohoi s-a întrunit duminică, 29 martie în ședința statutară la care au luat parte 21 de membri ai Biroului Local PNL Dorohoi care s-au pronunțat în unanimitate de voturi împotriva susținerii lui Mihai Țurcanu în vederea preluării funcției de copreședinte județean al noului PNL. Aceeași unanimitate a decis să-l sprijine pe domnul Gheorghe Sorescu la funcția de copreședinte interimar”, se arată într-un comunicat al organizaţiei dorohoiene.

La rândul său, organizaţia din Răchiţi şi-a arătat sprijinul pentru Sorescu.

„BPL – Rachiti a luat act de retragerea lui Florin Turcanu din fruntea organizatiei judetene PNL Botosani. Pentru o dreapta unita si credibila pentru democratie si transparentă sustinem pe Gheorghe Sorescu in functia de copresedinte PNL filiala Botosani”, susţine preşedintele PNL Răchiţi, Ionică Nechifor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *