VW Golf radiat din circulaţie în Germania, descoperit la Stânca

Vama Stanca Costesti BotosaniPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca au întocmit dosar penal unui cetăţean român care a fost depistat conducând un autoturism cu numere de Germania, ce figura în bazele de date ca fiind radiat din circulaţie.

Pe 28 martie a.c., un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Stânca, au oprit pentru control, în localitatea Stânca, un autoturism marca VW Golf, cu numere de Germania, condus de cetăţeanul român George G., în vârstă de 22 de ani.

Deoarece lucrătorii noştri au avut suspiciuni cu privire la certificatul de înmatriculare al autoturismului, în sensul că pe acesta era inserată menţiunea şi ştampila radierii din circulaţie de către autorităţile germane, au procedat la efectuarea unor verificări specifice.

În urma verificărilor suplimentare efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figurează radiat din circulație de către autoritățile din Germania din noiembrie 2013.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infraţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *