Președintele CJ: Legea salarizării este imperios necesară. Femeia de serviciu are același salariu cu un consilier juridic

ciofu federovici liviu popPreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, susține necesitatea adoptării noii legi a salarizării unitare. El spune că s-a ajuns în situația în care un consilier juridic, angajat în urmă cu câțiva ani cu puțin peste 1000 lei să primească același salariu cu femeia de serviciu, angajată cu 700 lei, în urma majorării repetate a minimului pe economie.

like facebookVom ajunge în iulie, ca undeva la 70% din salariații CJ să fie la minimum pe economie. Și apar situații total anormale în condițiile în care am avut consilieri juridici angajați la acea dată cu puțin peste 1000 lei, femeia de serviciu avea la 700 când era minimul pe economie, iar din iulie vom ajunge la același nivel de salarizare și femeia de serviciu, și consilierul juridic. Legea salarizării este imperios necesară și rezolvă problemele cu care ne confruntăm noi”, a menționat Sorescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *