Drum cu patru benzi spre Suceava. Vezi când se face!

drum botosani- suceavaDrumul Botoșani-Suceava, modernizat anul trecut, va fi lărgit pe patru benzi, a anunțat deputatul PSD Andrei Dolineaschi. Acesta a spus vineri că masterplanul de transporturi, care este în negocieri la Comisia Europeană, prevede ca drumul Botoșani-Suyceava să se extindă pe patru benzi în următorii cinci-șase ani.

Se va extinde undeva în anii 2020. Este cu finanțare europeană, este angajat și de colegii din Parlament. Dacă masterplanul trece și nu vor fi probleme, probabil în cinci-șase ani vom fi legați de un coridor important de transport pentru județul Botoșani şi municipiul Botoșani”, a spus Dolineaschi.

like facebookEl a menționat totodată că există promisiuni din partea Ministerului Transportului și CNADR ca anul acesta să se realizeze proiectarea drumului Botoșani-Tg.Frumos.

Vrem să vedem ce kilometri de covoare asfaltice mai putem prinde din ce nu am reușit să facem în ultimii doi-trei ani, să mai facem câteva tronsoane de drumuri funcționale la nivelul județului Botoșani”, a adăugat Dolineaschi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *