Patronatele din Botoșani cer ministrului pentru Dialog Social să se realizeze și drumul Botoșani-Iași. Vezi ce propuneri au mai făcut!

liviu pop btReprezentanții patronatelor reprezentative din județ au prezentat, vineri, ministrului delegat pentru Dialogul social, Liviu Pop,  câteva propuneri legislative.

Eugen Achihaei, președintele Patronatului național Român, Filiala Botoșani, a afăcut un apel către reprezentantul Guvernului, dar și către parlamentarii botoșăneni, să se implice în vederea realizării infrastructurii drumului național Botoșani-Iași.

like facebookȚin să le mulțumesc parlametarilor și Guvernului pentru realizarea drumului Botoșani –Suceava. Va cerem să se întâmple același lucru și pentru Botoșani-Iași”, a spus Achihaei.

Reducerea fiscalității excesive și micșorarea TVA, dar și susținerea legislației pentru dezvoltarea întreprinderilor sociale sunt alte propuneri legislative.

Patronatele mai cer modificarea legislației în domeniul licitațiilor publice pentru asigurarea transparenței licitațiilor, modificări în ceea ce privește legislația despre  exploatarea și verificare instalațiilor sub presiune, elaborarea legislației în vederea realizării investițiilor de până la un milion de euro de către IMM-urile locale și urgentarea realizării parteneriatului public-privat.

Revenirea la decontarea integrală a cheltuielilor cu combustibil către firme și reintroducerea șomajului tehnic sunt alte propuneri legislative ale Patronatului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *