Președintele Federației Asociațiilor de Proprietari Botoșani, acuzat că manipulează clienții Modern Calor

Petrica Butnaru, presedintele Asociatiei 1Societatea Modern Calor S.A. lansează un avertisment către clienții săi pentru a nu se lăsa manipulați de indivizi fără pregătire juridică și care îi îndeamnă să se angreneze în procese costisitoare din punct de vedere financiar.

Avem cunoștință de faptul că anumite persoane, un exemplu concret fiind chiar președintele Federației Asociațiilor de Proprietari Botoșani, le oferă consultanță neautorizată clienților, îndemnându-i, nejustificat din punct de vedere legal, să conteste facturile emise de furnizorul de energie termică. Majoritatea covârșitoare a acestor acțiuni sunt câștigate în instanță de societatea Modern Calor S.A., iar clienții respectivi sunt nevoiți să plătească suplimentar penalități de întârziere la plata facturilor, cheltuieli de judecată și chiar de executare silită”, se precizează într-un comunicat de presă.

like facebookReprezentanții societății de termoficare susțin că respectivele cheltuieli suplimentare sunt doar consecința acțiunii păguboase a așa-zișilor sfătuitori de ocazie, care, dacă mai încasează și onorarii, pot fi acuzați de exercitarea fără drept a unei profesii, faptă prevăzută și sancționată de Codul Penal.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *