O asociaţie solicită municipalității transmiterea în folosință gratuită a unui teren pe o perioadă de 50 de ani. Vezi ce vrea să facă!

consiliul local botosaniO asociaţie din municipiul Botoşani a solicitat municipalității transmiterea în folosință gratuită a unui teren pe o perioadă de 50 de ani. Este vorba de Asociaţia Piticul BEK, care intenționează să construiască o grădiniţă modernă, în zona Vâlcelei. Consilierii locali au aprobat transmiterea terenului în suprafață de 5000 mp în septembrie 2013, însă asociația solicită prelungirea duratei de transmitere în folosință gratuită de la zece ani cât a fost aprobat inițial la 50 de ani. Potrivit proiectului de hotărâre, Executivul Primăriei propune, în schimb, cedarea terenului pe o perioadă de 30 de ani.

like facebookAmplasamentul este situat în strada Tomis-intersecţie cu Vâlcelei, iar asociația vrea să ridice o grădiniță cu patru săli de clasă și bază sportivă care include bazin de înot pentru copii, teren de fotbal, teren de tenis, teren de baschet, spații de joacă, iar persoanele beneficiare ar urma să fie cele marginalizate, cele cu risc de marginalizare din cauza sărăciei, familii monoparentale, etc.

Vezi aici proiectul de hotărâre!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *