Cunoscut om de afaceri urmărit penal pentru că a lovit un partener de business

Danut PrisecariuDoi dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din Botoşani au ajuns să se bată în plină stradă, iar agresorul a ajuns să fie urmărit penal pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe.

Este vorba despre Victor Mihalachi, patronul societăţii Victor Construct, şi Dănuţ Prisecariu, dezvoltatorul Uvertura Mall. Cei doi au avut o altercaţie în strădă, în lunia iulie 2012, din cauza banilor. O societate controlată de Dănuţ Prisecariu datora bani firmei Victor Construct pentru lucrările de la mall.

like facebookpe 15 iulie, Dănuţ Prisecariu a fost oprit în trafic de Victor Mihalachi, fiind luat la bătaie. Ulterior, patronul mall-ului a depus reclamaţie la poliţie acuzându-l pe patronul Victor Construct de tentativă de omor. Ajunsă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, procurorii au încadrat faptele descrise la ameninţare şi lovire sau alte violenţe, însă în final s-a decis scoaterea de sub urmărire penală.

victor mihalachiAvocaţii lui Dănuţ Prisecariu au decis atacarea deciziei procurorilor, iar la începutul acestei săptămâni judecătorii au admis o parte de solicitări. Astfel, Victor Mihalachi va fi urmărit penal pentru lovire şi alte violenţe, însă nu şi pentru ameninţare.

Judecătorii au luat decizia ţinând cont că patronul mall-ului a depus la dosar o înregistrare video făcută de camera pe care o avea montată pe maşină şi care a înregistrat incidentul.

Botosaniul Mall

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *