Managerul Spitalului Județean: Obiectivul meu este să reduc cheltuielile salariale și să asigur un procent cât mai mare din cheltuieli pentru medicamente

Corneliu mihaiConducerea Spitalului Județean a început analiza activității de pe compartimente, birouri și serviciile din cadrul unității, pentru a vedea unde se impun reduceri de personal. Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean, a declarat că disponibilizările vor viza doar personalul nemedical, însă vor fi și angajați care vor fi redistribuiți pe alte compartimente.

like facebookObiectivul meu este să asigur buna funcționare a spitalului, să asigur sursele și resursele pentru funcționarea corespunzătoare și pentru furnizarea de servicii medicale corespunzătoare. În condițiile în care eu am lunar un procent ridicat de cheltuieli salariale și un procent foarte mic pentru medicamente și materiale sanitare, consider că nu e bine. Obiectivul meu numărul unu este să reduc anumite cheltuieli salariale și să asigur un procent cât mai mare din cheltuieli pentru medicamente și materiale sanitare. Nu se poate face un act medical corespunzător fără medicamente și materiale sanitare”, a menționat Mihai.

Spitalul Județean are peste 500 de angajați pe zona nemedicală. Noua organigramă va fi prezentată în Consiliul Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *