Bărbat condamnat definitiv după ce a sărit cu coasa la poliţişti

arestat de politieUn bărbat, de 61 de ani, a fost condamnat, luni, definitiv după ce a sărit cu coasa la poliţişti. Ilie Rotariu, din comuna Călăraşi, a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare şi un termen de încercare de şase ani.

Acesta a ajuns să îşi terorizeze vecina pe care o ameninţa şi îi spărgea geamurile locuinţei, faptele petrecându-se la începutul anului 2012.

like facebookBărbatul nu se intimida nici când femeia chema Poliţia şi îşi continua circul de faţă cu poliţiştii. Mai mult decât atât, a ajuns să ameninţe oamenii legii cu o coasă.

După ce plecau poliţiştii agresorul începea din nou să spargă geamurile femeii.

Astfel, în plină iarnă, vecina sa a trebuit să stea cu ferestrele distruse de pietre. Când era prins de poliţişti trebuie să fie încătuşat şi dus la secţie pentru a se potoli. La audieri spunea că nu ţine minte nimic, pentru că băuse prea mult vin. Pentru toate aceste fapta i s-a întocmit dosar penal pentru sfidarea organelor judiciare şi violare de domiciliu.

Bărbatul mai fusese condamnat, în 2012, la trei ani de închisoare cu suspendare după ce şi-a bătut vecina, iar în noul dosar a primit o pedeapsă cu executare de trei ani şi şase luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *