Liviu Ciubotariu, despre tragerile de timp: Scopul scuză mijloacele

liviu ciubotariu asa tg muresAntrenorul ASA Tg Mureş şi-a felicitat levii după victoria de la Botoşani, însă şi adversarii.

like facebookLiviu Ciubotariu a menţionat că se aştepta la un joc greu şi a întâlnit o echipă foarte bine organizată care a avut mai multă posesie. Tehnicianul a continuat cu laudele menţionând că FC Botoşani îşi merită locul în clasament. Întrebat de tragerile jenante de timp din a doua parte a meciului Ciubotariu a spus că scopul scuză mijloacele

„A fost un joc foarte greu. Am întâlnit o echipă bine organizată, cu mult entuziasm. Am anticipat că o să avem un joc foarte greu. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine şi pentru că au crezut în rezultat. Am reuşit să ne realizăm obiectivul. Nu am făcut un joc spectaculos, am fost pragmatici. Felicit şi adversarul. Au avut mai multă posesie, este o echipă puternică, care îşi merită locul în clasament. La final, Silviu Ilie a răspuns pe un ton care nu-i face cinste. Leo s-a supărat şi pe bună dreptate. Arbitrajul a fost foarte bun”, a spus Liviu Ciubotariu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *