Vezi când se depun dosarele pentru finanțările nerambursabile din bugetul local!

Primaria BotosaniReprezentanții Primăriei Botoșani au stabilit calendarul pentru acordarea finanţărilor nerambursabile pentru asociații și organizații neguvernamentale. Suma pusă la bătaie de municipalitate pentru susținerea proiectelor culturale și sportive se ridică la 1,3 milioane de lei, din care un milion de lei va fi direcționat activităţi sportive şi 300.000 de lei pentru activităţi din domeniul cultural, social, educaţie civică şi protecţia mediului.ONG-uri. Astfel, între 1-15 aprilie are loc depunerea dosarelor, iar între  16-24 aprilie are loc evaluarea dosarelor.

Rezultatele vor fi anunțate pe 27 aprilie, iar contestațiile se depun pe 28 aprilie. Între 29 – 30 aprilie are loc soluţionarea contestaţiilor, iar pe 4 mai – anunţarea rezultatelor la contestaţii.

Vom avea o sesiune de consultare publică pentru cei care doresc să aducă amendamente regulamentului pe care l-am propus spre consultare pe site-ul Primăriei Botoșani. Această sesiune de consultări va avea loc la sediul primăriei, luni, 23 martie, începând cu ora 14,00”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *