Una dintre cele mai mari firme din România a dat în judecată Consiliul Judeţean Botoşani. Vezi de ce!

Consiliul Judetean Botosani sediuConsiliul Judeţean Botoşani a fost dat în judecată de una dintre cele mai mari firme din România. Este vorba despre Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA ce solicită judecătorilor să anuleze o taxă impusă de autorităţile judeţene pentru eliberarea unei autorizaţii de construcţii.

like facebook Totul a pornit după ce compania a solicitat, în primăvara anului trecut,  autorizaţia pentru a efectua o deviere a conductei în zona Bucecea- Siret. Consiliul Judeţean a solicitat, la eliberarea autorizaţiei, o taxă de 7.140 de lei. Reprezentanţii companiei susţin că nu au fost de acord cu această taxă şi au contestat-o la CJ, însă a fost respinsă solicitarea. Totuşi au plătit-o pentru a primi autorizaţia şi a nu tergiversa lucrările.

Conducerea Transgaz SA susţine că astfel de lucrări sunt scutite de la plata pentru eliberarea autorizaţiei. Mai mult decât atât, aceştia susţin că au mai avut probele de acest gen în Brăila şi judecătorii le-au dat dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *