Un membru din CA de la Nova Apaserv cere explicații cu privire la derularea proiectului de extindere a rețelei de apă și canalizare

Dan deleanuUn reprezentant al Consiliului de Administrație de la Nova Apaserv a atras atenția vineri, într-o conferință de presă, că este posibil ca fondurile de pe proiectul privind extinderea rețelei de apă și canalizare din județul Botoșani să nu fie absorbite în totalitate. Dan Deleanu susține că termenul de 31 decembrie 2015 este destul de aproape, iar operatorul de apă nu va fi în stare să absoarbă integral suma de 104 milioane euro de pe proiect.

like facebook„În condiţiile actuale, aş avea să adresez public câteva întrebări directorilor Nova Apaserv, inclusiv acţionariatului majoritar al acestei societăţi. Să ne explice care este situaţia derulării procedurilor pentru atribuirea contractelor şi stadiul implementării în mai multe situaţii”, a spust Dan Deleanu.

Acesta a făcut referire la extinderea şi reabilitarea staţiei de epurare a apelor uzate Dorohoi, Ștefănești, dar și la extinderea reţelelor de apă şi canalizare Botoşani, Dorohoi, Flămânzi, Vorona, precum și la conducta de aducțiune de la Ștefănești la Săveni.

 

One thought on “Un membru din CA de la Nova Apaserv cere explicații cu privire la derularea proiectului de extindere a rețelei de apă și canalizare

  1. Iata o proba a incapacitatii CA -ului de la ApaServ de a gestiona eficient si corect aceasta societate. Dan Deleanu ,, atrage atentia” , ca si cum ar fi un observator extern care a auzit el ceva pe la ,,colturi”. Mai nene, daca asta-i pozitia dumitale, atunci inseamna ca habar n-ai ce spune Legea de organizare si functionare a societatilor comerciale! Uita-te in lege si vezi ce atributii are CA-ul. Vei afla ca pentru aceste grave neajunsuri in primul rind CA-ul este vinovat si dupa aceea conducerea executiva. Am spus de mai multa v reme ca CA-ul si intreaga conducere executiva – umflata de Turcanu prin aducerea de aiurea a unor indivizi cocotati in virful unitatii – trebuie destituita pentru incompetenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *