Liderele social democrate vor lansa “Pactul pentru demnitatea femeii”

doina federovici“Pact pentru demnitatea femeii” este mesajul principal al intrunirii femeilor social democrate, care se va desfasura in data de 7 martie 2015, incepand cu ora 11.00, la Romexpo, Pavilionul C3, Bucuresti.
La actiune vor participa 1500 de femei din toate judetele, precum si invitati din partea ONG-urilor, reprezentante ale femeilor din alte partide politice, ale Confederatiilor sindicale, mediul de afaceri si societatea civila.
In cadrul actiunii vor fi luari de cuvant care vor cuprinde mesaje dedicate omagierii femeii cu prilejul Zilei de 8 Martie, prezentarea obiectivelor cuprinse in “Pactul pentru demnitatea femeii”, care vor alterna cu prezentarea unui program artistic.
Actiunea va fi onorata de prezenta presedintelui PSD, Victor Ponta, a presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, membri din conducerea PSD de la nivel central si local, europarlamentari PSD, parlamentari si membri ai Guvernului.
Reprezentantele OFSD Botosani vor lua parte la acest eveniment, iar in paralel, in perioada 1-8 martie, sub coordonarea presedintelui OFSD Botosani, senatorul Doina Federovici, in toate organizatiile de femei ale PSD Botosani au  loc manifestari dedicate Zilei Internationale a Femeii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *