Skoda Fabia radiată din circulație în Germania, depistată la Stânca

politie frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au întocmit dosar penal unui cetăţean moldovean, care a  fost depistat conducând un autoturism înmatriculat în Germania, ce figura în bazele de date ca fiind radiat din circulaţie.

În data de 4 martie, în jurul orei 09.15, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor de trecere a frontierei, Alexandru M., în vârstă de 32 de ani, cetăţean din Republica Moldova, la volanul unui autoturism marca Skoda Fabia, înmatriculat în Germania.

Deoarece lucrătorii noştri au avut suspiciuni cu privire la plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului, în sensul că autocolantul, lipit pe plăcuța din spatele autoturismului, ce atesta inspecția tehnică periodică era diferit de cel aplicat în certificatul de înmatriculare, au procedat la efectuarea unor verificări specifice.

like facebookÎn urma verificărilor suplimentare efectuate poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figurează radiat din circulație de către autoritățile din Germania din luna decembrie a anului 2014, iar numărul de înmatriculare figurează ca fiind atribuit unui alt autoturism în Germania.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *