Vezi când reîncep lucrările pe strada Primăverii!

turnat asflat primaverii botosaniStrada Primăverii va intra din nou șantier. Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a anunțat, miercuri, că lucrările pe Primăverii încep pe 16 martie și speră ca acestea să fie de calitate.

Din câte știu este un constructor serios și sper să nu țină doar un an. Dacă or să apară probleme, înseamnă că cei care au lucrat acolo nu au făcut un lucru bine făcut, nu au lucrat ca lumea. Și atunci vor trebui să intervină pe acea zonă. Există și o garanție a lucrării”, a menționat Portariuc.

like facebookLucrările de reabilitare a străzii au stârnit multe dezbateri, după ce conducerea Primăriei a acuzat antreprenorul general, Victor Construct SRL că întârzie lucrările, iar de cealaltă parte constructorul acuză că beneficiarul lucrării nu a furnizat soluţii la unele probleme tehnice.

Reabilitarea străzii Primăverii va costa municipalitatea 33 miliarde lei vechi.

2 thoughts on “Vezi când reîncep lucrările pe strada Primăverii!

  1. Dacă lucrează la fel cum au făcut – o până acum, mai bine să o lase așa… măcar nu ne mai mănâncă banii noștri, ai contribuabililor..

  2. Mai Victoras, cum sa furnizeze beneficiarul solutii tehnice? Nu ai un proiect tehnic? Si daca ai, solutiile tehnice trebuie sa le dea proiectantul. Intrebarea este:
    ce fel de proiectant este acesta care nu a prevazut totul? Nu cumva si proiectul este facut de-a hatui- masa , asa cum lucrezi si dumneata ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *