Primăria Botoșani va lansa un număr de telefon gratuit pentru informarea cetățenilor

ovidiu portariuc 15Primăria Botoșani va pune la dispoziția cetățenilor un Tel Verde, unde vor putea semnala problemele de interes local. Anunțul a fost făcut de primarul Ovidiu Portariuc, care a menționat că deja a fost semnat contractul, alocat numărul și realizate toate procedurile pentru Tel Verde. Valoarea proiectului va fi de 30.000 lei, iar prin această modalitate cetățeanul va putea comunica mai rapid cu primăria, mai spune primarul de Botoșani.

like facebookPentru cetățeni am gândit două modalități de comunicare. Pentru cei care nu au acces la tehnologia modernă se vor adresa prin acest Tel Verde, în special persoane în vârstă care au acces la un telefon fix sau telefon mobil simplu. O persoană va prelua toate sesizările care vor fi notate într-un registru unic. Pentru fiecare sesizare va fi deschisă o fișă, care va fi transmisă prin Registratură către departamentul care să soluționeze problema și va fi urmărit și timpul de rezolvare. Pentru celelalte categorii de cetățeni care au acces la mijloace moderne de comunicare, mediu online sau smartphone-uri, și estimarea noastră este undeva la 30-40 mii de botoșăneni care au acces la aceste modalități de comunicare, va fi achiziționat acel soft care va putea fi instalat pe orice tip de smartphone și va permite interacțiunea directă a cetățeanului cu serviciile de specialitate ale primăriei”, a spus Portariuc.

Cetățenii vor avea legătură directă și cu primarul municipiului Botoșani. Numărul de telefon cu acces gratuit va fi comunicat în cel mai scurt timp de municipalitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *