Gimnastele botoșănence de la Next Star, în fața primei competiții internaționale

gimnastele Miruna Aluncarite- Alexandra Duca din BotosaniCompetițiile internaționale Dance Star organizate sub egida ESDU – European Dance Union cuceresc, de 16 ani, scenele din lumea întreagă formând o întreaga comunitate de fani ai dansului.
Evenimentul va reuni mii de dansatori care vor participa fie individual, fie alături de trupe profesioniste, reprezentând cele mai mari școli de dans și de balet din România.
Două trupe din Botoșani, Gym Power – Spider ( Miruna Aluncarițe si Alexandra Duca) și Trupa Glamour de la Școala de dans G – Power participa la  DanceStar Romania pe 6 – 8 martie 2015, la Palatul Copiilor din Bucuresti, unde spera sa ocupe un loc pe podium, avand astfel sansa sa devina reprezentantii Romaniei la DanceStar Finals – World Dance Masters 2015 care va avea loc in Porec, Croatia organizat in perioda 20-24 Mai 2015.
like facebookCele doua fetite care evolueaza pe data de 08.03.2015 la disciplina acrobatic dance – categoria duo – grupa de varsta children (Miruna Aluncarite si Alexandra Duca) sunt aceleasi care au reprezentat cu cinste Botosaniul la concursul “Next Star”, unde au impresionat juriul si audienta cu momentul lor de contorsionism.

One thought on “Gimnastele botoșănence de la Next Star, în fața primei competiții internaționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *