O profesoară a stat la catedră timp de patru ani cu o diplomă falsă. Vezi cum s-a încheiat povestea!

catalog- scoala- profesorO profesoară a stat timp de patru ani la catedră predând elevilor pe baza unei diplome de studii false. Profesoara Denisa Elena Derscaru a predat limba franceza la Liceul „Anastasie Bașotă” din Pomârla. În 2013, ea a fost depistată de directorul liceului, care a sesizat Inspectoratul Școlar și Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi, unde a și fost cercetată pentru fals în înscrisuri oficiale și uz de fals.

like facebookPotrivit procurorilor, „în cursul anului 2009, a falsificat prin contrafacere și modificare înscrisul intitulat adeverință de studii eliberată de Universitatea AI Cuza Iași, după care a folosit înscrisul la ISJ pentru a produce consecințe juridice în raporturile de muncă, iar în cursul anului 2012 a falsificat prin contrafacere și modificare înscrisul intitulat diplomă de licență seria A1 nr. 0235573/ 09.05.2010  eliberată de Universitatea AI Cuza Iași,  după care a folosit înscrisul la ISJ pentru a produce consecințe juridice în raporturile de muncă”.

Pe 16 aprilie 2014, procurorii au dispus începerea urmăririi penale în cazul profesoarei Elena Denisa Derscaru, însă, după ce le-a spus procurorilor tot ce a făcut, aceasta a semnat un acord de recunoaștere a faptelor, primind din partea procurorilor o condamnare de un an de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de doi ani.

2 thoughts on “O profesoară a stat la catedră timp de patru ani cu o diplomă falsă. Vezi cum s-a încheiat povestea!

  1. Preoteasă hoață , a furat catedra altuia, Dumnezeu să o bată că hoții ăștia de la noi nu fac dreptate, e sprijinită de protopopul de dorohoi. Procurori și judecători mafioți să-i bată vîtu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *