Inedit! Poliţia cumpără droguri la licitaţie

3,4-DimethylmethcathinoneUn neobișnuit anunț de licitație a fost lansat, în această săptămână, de Poliția Română. Instituția statului cumpără, pentru polițiștii din Botoșani, o cantitate de 10 miligrame de 3,4-DMMC.

Prețul oferit de Poliție Română pentru fiecare gram în parte este de 145 de lei, fără TVA, iar cei interesați să vândă droguri poliției o pot face până pe 6 martie, dată limită de trimitere a ofertelor.

3,4-Dimethylmethcathinone este un drog puternice care are aceleași caracteristice ca mefedrona. Ea poate fi folosită fie de criminalişti, fie de cei care folosesc câinii antrenaţi în depistarea drogurilor.

like facebookSupranumită „miau- miau”, mefedrona câştigă rapid teren în viaţa nocturnă europeană. Este legală şi uşor de procurat, dar nu mai puţin periculoasă, după cum dovedesc cele mai recente decese ale unor tineri consumatori din Marea Britanie şi Suedia. În prezent, mai multe ţări intenţionează interzicerea acestei substanțe.

Pe site-urile web mefedrona este adeseori propusă ca un îngrăşământ pentru plante şi nu pentru uz uman. Efectele secundare citate sunt: membre învineţite, o posibilă îngustare a aortei, transpiraţii abundente şi tahicardie. Mefedrona ar fi în acelaşi timp mult mai dispusă să producă dependenţă decât celelalte droguri. „Efectul său dispare rapid, în consecinţă consumatorii sunt tentaţi să o guste din nou”, spune Ton Nabben.

 

One thought on “Inedit! Poliţia cumpără droguri la licitaţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *