Trotuare periculoase pentru pietonii botoșăneni. Ce s-a depistat în urma unei verificări făcute de Poliția Locală

trotuare stricatePoliția Locală a făcut o inventariere a stării trotuarelor de pe Calea Națională, pe tronsonul de la intersecția cu strada Uzinei până la Fabrica de mobilă, și a constatat că acestea pot pune în pericol siguranța pietonilor. Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, numai pe tronsonul amintit au fost depistate 28 de deficiențe în trotuare, multe fiind cauzate de intervenții la rețelele de utilități.

like facebookAu fost găsite cămine care sunt sub nivelul trotuarului şi care pot prezenta pericol pentru pietoni, zone cu lipsă pavele ca urmare a unor intervenţii la utilităţi, sau stâlpi dezafectaţi care de asemenea pot prezenta pericol de accident. Sunt cămine cu denivelări sau lucrări care nu au fost aduse la stadiul inițial în urma intervențiilor pe care le-au avut furnizorii de utilități”, a spus Cosmin Andrei.

El a solicitat firmelor care au avut intervenții în trotuare remedierea acestora în maxim 60 de zile. Polițiștii locali vor continua inventarierea trotuarelor și în celelalte zone din municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *