O societate din subordinea Consiliului Județean ar putea intra în insolvență

cj Una din societățile din subordinea Consiliului Județean ar putea intra în insolvență, susține președintele interimar al CJ, Gheorghe Sorescu. Societatea Eco-Sal înregistrează datorii în valoare de 17.000 lei, cu toate că nu a avut activitate, reprezentând dări la stat și salariile directorilor, însă, de pe 15 martie, va rămâne și fără licență. De când a fost înființată, CJ a cheltuit inutil bani pentru această societate.

like facebookSocietatea este într-o situație financiară nu prea fericită. Nu mai are bani și nici nu poți să faci majorări de capital social la nesfârșit. Analizăm situația și se poate lua și hotărârea să intre în insolvență. Îmi este greu să cred că această societate își va reveni și cred că cea mai bună soluție este să se meargă pe insolvență, să nu ne mai complicăm”, a menționat președintele interimar al CJ, Gheorghe Sorescu.

 

 

One thought on “O societate din subordinea Consiliului Județean ar putea intra în insolvență

  1. Ciune raspunde pentru aceasta prostioara, domnule Sorescu? Pentru ca, sa fie clar,
    infiintarea acestei societati a fost o gaselnita a lui Turcanu pentru a planta acolo citiva membri ai PNL care au lipit afise in campania electorala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *