Țigări de contrabandă vândute pe sub mână într-un bar

pachete tigari gasite de jandarmiJandarmii care acționau pe raza orașului Săveni s-au sesizat cu privire la faptul că la un bar din zona pieței se comercializează  pachete de ţigări de provenienţă Ucraina .

În urma verificărilor efectuate, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au stabilit că persoanele care doreau să cumpere  ţigări erau conduse în spatele barului, într-o anexă, unde li se vindeau pachetele de țigări neaccizate, pentru a fi feriți de privirile indiscrete. Vânzătorul a fost condus la sediul Jandarmeriei, unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru comercializarea țigărilor de contrabandă.

like-facebookÎn același loc, jandarmii au descoperit și 21 de pet-uri de 1 litru de băuturi alcoolice, netimbrate , neetichetate și fără documente de proveniență.

Cele 176 de pachete de țigări și pet-urile cu alcool găsite în bar au fost ridicate în vederea confiscării și predate Serviciul de  Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Botoşani, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *