Vezi cine a câştigat trofeul Festivalului “Mărţişor Dorohoian”!

03. miruna buzaDuminică seară au fost premiaţi câştigătorii Festivalului de muzică “Mărţişor Dorohoian”, organizat de Primăria municipiului Dorohoi. Trofeul concursului a fost câştigat de botoșăneanca Miruna Buză, de 17 ani. La ediția din acest an au participat 17 concurenți, care au evoluat în fața juriului condus de Sabin Păuța, la categoria mica de vârstă, 11-16 ani, și 16 la categoria mare, 17-29 de ani.

like facebookKarina Todireanu din Botoșani a obținut locul I la categoria 11-16 ani, în timp ce Alexandra Haidău din Iași a obținut locul I la categoria 17-29 ani.

Concurenții care au primit locurile I, II și III, precum și trofeul au cântat după aflarea rezultatelor încă o dat piesele din concurs. Doar câștigătoarea locului II de la categoria 17-29 ani, Ana Maria Bucșă nu a mai cântat în gală deși a fost prezentă la sala casei de cultură.  Seara s-a încheiat cu recitalul câștigătorului de anul trecut, ucraineanul Alexandru Tărâțeanu, care a cântat atât piesele cu care anul trecut a cucerit trofeul, cât și o piesă în limba lui natală pe care a dedicat-o mamei sale.  Cel mai așteptat de publicul dorohoian în seara de gală a fost Fuego care a primit din partea primarului de Dorohoi, Dorin Akexandrescu și un trofeu pe scenă, iar artistul, la rândul lui, i-a oferit un album cu melodii compuse cu versuri scrise de Grigore Vieru special pentru el.  Seara a cântat alături de artist și a cântat șlagărele care l-au adus n sufletele oamenilor,

Palmaresul categoriei  de vârstă 11-16 ani a fost următorul:

Locul I: Karina Todireanu, 13 ani – Botoșani

Locul II: Ana Maria Pita

Locul III: Miruna Diaconescu- Bârlad

Mențiuni: Raluca Ursu, Isabela Pamparău și Rozemari Lanciu

Palmaresul categoriei de vârstă 17-29 ani:

Locul I: Alexandra Haidău – Iași

Locul II: Ana Maria Bucșă – Botoșani

Locul III: Maria Nicolau – Botoșani

Mențiuni: Ioana Ignat, Laura Macoviciuc, Ioana Petcu, Cosmina Aparaschivei

 

 

One thought on “Vezi cine a câştigat trofeul Festivalului “Mărţişor Dorohoian”!

  1. nimeni n-a lasat vreun coment la fata asta ca ar fi placut-o cineva,,,,////a luat pe pile stim noi la cine si de unde ;)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *