Un tânăr de 27 de ani a lovit un pieton după care și-a continuat drumul. A fost găsit de polițiști acasă

politie rutieraInconștiență din partea unui tânăr de 27 de ani. Acesta s-a urcat băut la volan și a provocat un accident. Șoferul a lovit un pieton, după care și-a văzut de drum. Victima, din localitatea Balta Arsă,  comuna Corni,  a  sesizat  printr-un apel  de urgenţă  112, faptul  că  a  fost  lovită de o mașină,  iar  conducătorul  auto implicat  a părăsit locul faptei.

Cercetările efectuate au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe DC 56A, în localitatea Balta Arsă, Comuna Corni, B. L. de 27 ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, acroşând şi accidentând un pieton care  se  deplasa regulmentar  pe  marginea  drumului,  după care  părăseşte  locul faptei.Conducătorul auto a fost depistat de poliţişti, după o oră.

like facebookAcesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcoolpur în aer expirat: Ulterior i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabiliriialcoolemiei.

Șoferul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămarecorporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către opersoană  care,  la  momentul  prelevării  mostrelor  biologice,  are  o  îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *