Leo Grozavu: Chiar dacă am pierdut îmi felicit echipa pentru modul cum a abordat jocul

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani s-a arătat dezamăgit de înfrângerea suferită, vineri seară, în faţa Petrolului, însă a ţinut să îşi felicite elevii pentru modul în care au abordat confruntarea.

like facebookLeo Grozavu a afirmat, după meci, că elevii săi au avordat jocul cu curaj, şi-au creat ocazii de poartă, pe când adversarul nu a avut decât faza penaly-ului şi încă o ocazie. În opinia sa gazdele nu meritau să piardă.

„Îmi felicit echipa pentru modul cum a abordat jocul. Nu avem nimic decât să mergem înainte, să strângem rânduri şi să reluăm parcursul din prima parte a campionatului.Dacă am ceva să reproşez unor jucători o fac individual şi în vestiar, nu fac aprecieri în public. Gabi Vaşvari este un bun executant de penalty, însă a avut o stare emoţională excesiv, nu a reuşit să se stăpânească. Este păcat pentru că a făcut un joc bun. Echipa nu merita să piardă. Petrolul nu a avut nciun şut pe poartă, niciun corner, însă se vede că este o echipă experimentată, a ştiut să închidă în anumite momente jocul. Am jucat contra Petrolului, au jucători valoroşi din camponate puternice, iar noi luăm de la liga a II-a. Nu am ce să reproşez băieţilor din  punct de vedere al dorinţei. Nu ştiu dacă meritam să câştigăm dar nu merităm să pierdem”, a declarat Leo Grozavu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *