Mircea Rednic: Îl felicit pe Pechanha pentru lovitura de la 11 metri apărată

mircea rednic antrenor pentrolul fc botosani

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti s-a declarat încântat după meciul câştigat la Botoşani. Mircea Rednic a recunoscut că ehipa sa a suferit în prima repriză, după ce gazdele au dominat şi a recunoscut forţa FC Botoşani.

like facebookTehnicianul a ţinut să îşi felicite portarul echipei sale, după ce a apărat lovitura de la 11 metri la ultima fază a jocului.

„Sunt fericit pentru că în seara asta am reuşit să câştigăm aici la Botoşani. Aşa cum am preconizat, ne aşteptam la un meci greu şi aşa a fost. Au fost două reprize distincte, prima a aparţinut Botoşaniului. Au fost mult mai agresivi, mult mai prezenţi în joc au avut şi două ocazii la începutul partidei. La pauză am vorbit cu băieţii şi le-am cerut să uite prima repriză şi le-am cerut să joace ceea ce ştiu să joace. Să joace mai agresiv pentru că de aici a plecat, adversarul ne-a dominat. Leo a făcut o echipă foarte bună, am urmărit ultimile meciuri din tur. În jocul de astăzi noi am avut un penalty pe care l-am marcat şi ei au avut unul pe care l-au ratat. Îl felicit pe Pechanha pentru lovitura apărată”, a declarat Mircea Rednic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *