Toți concurenții prezenți la preselecțiile Festivalului Mărțișor Dorohoian, admiși în concurs

preselectii festivalul martisor34 de copii și tineri au luat parte, vineri după amiază, la preselecția concursului Festivalului Național de Muzică Românească Mărțișor Dorohoian, iar juriul condus în aceast an de Sabin Păutza a decis ca toți să ajungă în concursul care se va desfășura sâmbătă la Casa Municipală de Cultură din Dorohoi, unde au avut loc și preselecțiile.â

Interesant este că printre participanții la preselecții, admiși în concurs, s-au aflat și foși concurenți prezenți și la celebrele emisiuni -concurs Vocea României sau xFactor.

like facebookBa chiar, și câștigătoarea recentului sezon Next Star, Isabela Pamparău, a decis să-și mai încerce o DSCN1562dată norocul la acest concurs. Au fost și Miruna Buză, prezentă anul trecut la Xfactor, Ana Maria Bucșă, prezentă acum doi ani Vocea Romaniei.

Sabin Păutza a declarat la final că, dacă inițial era decis ca toți concurenții să cânte în concurs câte o piesă, ultimii tineri care au participat la preselecții l-au convins ca la categoria superioară de concurs să se cânte ambele piese.

„Am hotărât ca cei până la 15 ani să cânte doar o piesă, voi, împreună cu profesorii, cu părinții, o alegeți, iar pe cei mari îi lăsăm să cânte două piese pentru că ultimii care au fost la preselecții m-au convins că trebuie să cânte ambele piese, pentru că păcat să nu le cânte”, a spus Sabin Păutza

Mișu Blănaru, și el membru în juriu, de altfel unul dintre cei care a contribuit la inițierea festivalului cu ani în urmă, a fost cel care le-a dat vestea concurenților că toți vor intra în concurs.

„Ne-am cam certat, erau câțiva mai mari pe care am zis să-i scoatem din concurs, dar am zis decât să-i scoatem, să aibă vreo surpriză, am decis să-i lăsăm pe toți”, a spus Blănaru.

Păutza i-a felicitat pe concurenți și i-a tras de urechi pe profesorii acestora.

„Sunteți mult mai buni decât credeți voi. Greșelile care sunt, sunt ale profesorilor. Aveți unii piese care nu vi se potrivesc, nu aveți negative bune, atenție la aspectele acestea”.

Lista concurenților în ordinea în care au intrat în concursul preselecției este:

Ivănușcă Diana – Botoșani

Achiței Bianca – Botoșani

Podovei Ana Maria- Botoșani

Jășcanu Georgiana – Botoșanu

Ispir Teona- Botoșani

Alixandrescu Elena- Gura Humorului

Prepeliță Andreea – Botoșani

Pamparău Isabela – Botoșani

Pița Ana Maria – Bârlad

Liță Andrei- Iași

Liță Diana – Iași

Nicolau Sânziana – Bârlad

Lanciu Rozemari – Bârlad

Diaconescu Miruna – Bârlad

Ursu  Raluca – Botoșani

Chebac Lorena – Botoșani

Cișlariu Andrei – Dorohoi

Mihalache Andra – Dorohoi

Macoviciuc Laura- Dorohoi

Andone Ștefania- P. Neamț

Aparaschivei Ștefana  – Dorohoi

Ignat Ioana – Botoșani

Barariu Codruța – Botoșani

Șoimu Victoria- Rep Moldova

Tarsin Daniela- Rep Moldova

Ciobanu Ana – Rep Moldova

Todireanu Karina – Botoșani

Haidău Alexandra – Iași

Petrișoaia Dănuț -Iași

Bucșă Ana Maria – Botoșani

Nicolau Măriuca – Botoșani

Petcu Elena- București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *