FOTO Sfârşit tragic! Studentă din Botoşani moartă într-un cumplit accident rutier

coca andreea marilena moarta accident bunO tânără de 24 de ani din municipiul Botoşani, care era studentă în ultimul an la medicină veterinară, a murit într-un cumplit accident de circulaţie care a avut loc în noaptea de duminică spre luni în Ungaria.

Studentă la Universitatea de Agricultură şi Medicină Veterinară din Cluj, Andreea Marilena Coca, se întorcea din Austria, unde fusese într-o vizită la prietenul ei, un tânăr din Suceava stabilit în Austria.

În apropiere de frontiera cu România, tânăra pierde controlul asupra volanului, acroşează un stâlp de ghidaj de pe marginea autostrăzii, după care loveşte puternic parapetul de pe partea dreaptă a drumului şi un stâlp de iluminat.

like facebookAndreea Marilena Coca, care se afla singură în autoturismul VW, a rămas încarcerată şi a decedat la scurt timp. Aceasta a fost adusă în ţară în cursul zilei de joi, urmând a fi înmormântată sâmbătă.

accident2-300x199

accident2

 

2 thoughts on “FOTO Sfârşit tragic! Studentă din Botoşani moartă într-un cumplit accident rutier

  1. De ce tu?Ar fi trebuit sa mai stai printre noi.Nu-mi vine sa cred.Vei ramane in sufletele tuturor.Un suflet bun si drag a plecat dintre noi.Imi pare nespus de rau.Condoleante familiei.

  2. pacat. o scurta reamintire tuturor tinerilor care a cunoscut-o si nu numai, cat de fragila e viata si ca nu e nevoie sa gresesti decat odata pentru pentru a parasi aceasta lume. sincere condoleante familiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *