Vezi grilele de evaluare stabilite de IȘJ pentru gradaţiile de merit pe 2015!

profesori cancelarieInspectoratului Şcolar Judeţean a publicat spre dezbatere publică fișele de evaluare pentru gradaţiile de merit din acest an. Grilele de evaluare sunt atât pentru personalul didactic, cât și pentru personalul didactic auxiliar.  Profesorii vor trebui să depună dosarele si sa obtina avizul la nivelul scolii in perioada 2 – 20 martie 2015. Gradația de merit se acordă pe o perioadă de cinci ani, iar din acest an va beneficia de acest drept și personalul auxiliar.

Numarul maxim de gradatii care pot fi acordate se calculeaza astfel: din numarul stabilit prin aplicarea a 16% din totalul posturilor didactice si 16% din totalul posturilor didactice auxiliare existente la nivelul inspectoratului scolar se scade numarul de gradatii acordate personalului didactic si didactic auxiliar aflate in plata, avand in vedere ca gradatia de merit se acorda pe o perioada efectiva de 5 ani, fara a fi luate in calcul perioadele de suspendare a contractului individual de munca din motive neimputabile angajatului sau de exercitare a unei functii publice.

like facebookCadrele didactice beneficiare ale gradatiei de merit pretransferate/transferate in alt judet isi pastreaza gradatia de merit, cu incadrarea in numarul maxim de gradatii de merit pentru anul respectiv la nivelul judetului unde s-a transferat.

Vezi aici grilele pentru gradații de merit personal didactic pe 2015!

Vezi aici grilele pentru gradații de merit personal didactic auxiliar pe 2015!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *