Viceprimarul Cosmin Andrei, făcut mitocan de un consilier local

cosmin andrei si mihai tincu consiliul localUn nou scandal în ședința de Consiliu Local de vineri. Consilierii din opoziție s-au luat la ceartă cu Executivul Primăriei pe proiectele aflate pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local. Disputele au continuat după ce Gheorghe Iavorenciuc a părăsit sala și și-a anunțat demisia de Consiliu Local pe proiectul ce viza extinderea rețelei de apă și canalizare în municipiul Botoșani.

Inițial, proiectul a fost respins, însă primarul Ovidiu Portariuc le-a cerut consilierilor să reia votul susținând că în caz contrar vor trebui să meargă în faţa cetăţenilor și să explice de ce nu au votat proiectul. Eugen Ţurcanu a răbufnit și l-a făcut pe viceprimarul Cosmin Andrei ”agresiv și mitocan”

Nu am acţionat politic şi nici nu am greşit, dar atâta timp cât sunt tratat fără lipsă de respect  şi vă rog pe domnul Cosmin Andrei să îl ţineţi în lesă, domnule primar. Este agresiv şi mitocan cu noi. Suntem chemaţi, sunt şapte puncte pe ordinea de zi şi le retrageţi când aveţi dvs. chef, cum bate vântul, că alea sunt prioritare, că alea nu sunt. Ne ţineţi nişte lecţii demagogice şi care sfidează bunul simţ”, a spus Ţurcanu.
like facebookA intervenit Cosmin Andrei care i-a cerut președintelui de ședință să ia atitudine.
Domnule preşedinte, conduceţi şedinţa asta sau nu?  Avem o ordine de zi, avem nişte puncte în care se tratează anumite subiecte, se aduc nişte jigniri, nu luaţi nicio măsură. Domnul Ţurcanu mă face mitocan aici. Dacă sunteţi preşedinte conduceţi şedinţa asta, vă rog frumos!”, a spus Cosmin Andrei.
Viceprimarul a spus la finalul ședinței că dacă Eugen Țurcanu va continua cu atacurile la adresa lui, îl va da în judecată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *