Ședință de Consiliu Local începută cu demisia unui consilier. Vezi ce l-a determinat să ia decizia de moment!

gheorghe iavorenciuc in dreapta
gheorghe iavorenciuc in dreapta

Ședința extraordinară de Consiliu Local a început cu un anunț făcut de un consilier local. Nemulțumit că primarul Ovidiu Portariuc a scos de pe ordinea de zi trei proiecte și după un schimb de replici cu viceprimarul Cosmin Andrei, consilierul Gheorghe Iavorenciuc a anunțat în plenul ședinței că renunță la mandat.

Iavorenciuc a spus că se dă de partea cetățenilor și că nu mai poate să asiste la jocurile făcute de primarul Ovidiu Portariuc.

like facebookÎncepând de astăzi nu vreau să să nu continui mascarada pe care o provoacă colegii noștri. Voi trece în partea cetățenilor și îmi voi face treaba cum pot. Continuă aversiunea majorității împotriva celor care vor să facă ceva pentru acest oraș. Totdeauna am avut o poziție pertinentă și am fost în favoarea folosirii banului public așa cum trebuie. Domnul primar și colegii dumnealui fac tot felul de majorități voite numai în favoarea dumnealor. Tot felul de mișmașuri pe care le face dumnealui, să schimbăm terenuri sau să le vindem, să cumpărăm parcometre, eu nu mai continuu”, a spus Iavorenciuc, care a spus că demisia sa din CL Botoșani trebuie să constituie un semnal și pentru ceilalți consilieri locali.

Iavorenciuc urmează să-și depună demisia la CL și spune că decizia de vineri a fost una de moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *