Tragedie! Un apreciat dansator din Botoșani a murit de leucemie la doar 24 de ani

Alexandru BaricaUn apreciat dansator din Botoșani a murit, miercuri, din cauza unei leucemii. Tânărul de doar 24 de ani a încetat din viață într-un spital din Iași, unde fusese internat în urmă cu peste o lună.

Alexandru Barica era dansator de aproape cinci ani și era unul dintre cei mai apreciați membri ai trupei „Just like that – Crew”. Colegii l-au iubit fantastic, iar mesajul acestora postat pe pagina oficială a trupei de pe Facebook confirmă acest lucru.

like facebook„S-a stins un prieten, un membru al familie, un visator, un baiat ce avea mereu incredere in tine si dadea totul sa te ajute, un dansator foarte bun.UN om care gresea dar facea totul sa repare greseala lui. un om cu suflet bun dar atat de bun cand atunci cand vorbea te simteai foarte sigur pe tine si iti aducea mereu zambetul pe buze. Noi,eu cel care scriu il iubesc, a fost si nimeni nu va fi ca el..un prieten foarte bun”, scriu prietenii.

Era un tip cu zambetul pe buze,visul lui era sa ajunga cel mai bun dansator. Era sufletul nostru”, a spus Lorena Maxim, una dintre cele mai bune prietene ale dansatorului.

Tânărul a fost depus la locuința familiei sale, urmând a fi înmormântat, duminică, la Cimitirul Pacea din Botoșani.

One thought on “Tragedie! Un apreciat dansator din Botoșani a murit de leucemie la doar 24 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *