Primarul municipiului Botoșani vrea să înființeze o societate cu 50 de angajați

ovidiu portariuc primar botosaniPrimarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, vrea să înființeze o nouă societate în subordinea Consiliului Local care să se ocupe de intervențiile în carosabil. Edilul municipiului a declarat că prin înființarea unei firme proprii de construcții s-ar elimina ”discuțiile și suspiciunile”, cheltuielile ar fi mai mici și s-ar interveni cu promptitudine pe străzile cu probleme din municipiu.

like facebookExperiența pe care am avut-o în ultimii ani și mai ales experiența legată de lucrările din strada Primăverii și din discuțiile avute cu alți colegi din țară, m-au făcut să mă îndrept către această idee de a avea un serviciu propriu, o societate a Primăriei, a Consiliului Local, care să poată efectua în primul rând intervenții în carosabil. Nu discutăm de zona de construcții civile, ci doar asfaltări și intervenții în carosabil, să putem interveni imediat ce situația o impune, nu să ne blocăm tot timpul de proceduri birocratice. Profitul realizat s-ar întoarce la comunitate. ”, a spus Portariuc.

El spune că într-o primă etapă societatea își va începe activitatea cu 50-60 de angajați, urmând ca ulterior să se extindă, dacă aceasta se va dezvolta. Propunerea va fi adusă la cunoștință și consilierilor locali, care vor decide dacă se impune înființarea unei noi societăți în subordinea CL.

În subordinea Consiliului Local mai există o societate, respectiv Locativa, cu  domeniu de activitate tot în construcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *