FOTO Locuri de muncă în agricultură oferite de firme daneze şi portugheze

bursa locurilor de munca agricultura botosaniJoi dimineaţă a avut loc bursa locurilor de muncă pentru persoanele interesate de domeniul agricultirii. La hotelul Blevedere firme din Danemarca şi Portugalia şi-au prezentat oferta privind în prinicipal culegătorii de mazăre.

like facebook Aproximativ 50 de botoşăneni au fost preselectaţi să participe la întâlnire şi li s-au prezentat condiţiile de muncă precum şi cerinţele.

De la cazare în corturi aduse de acasă, până la apartamente închiriate de firmă până la o normă de 25 kg de mazăre culeasă pe oră. Munca este sezonieră şi începe în aprilie, în Portugalia şi se sfârşeşte în septembrie în Danemarca.

Pe lângă posturile de culegător mai sunt oferite şi locuri de muncă de şofer pe autobuzele ce vor căra muncitorii, iar cei mai norocoşi şi pricepuţi ar putea ajunge la muncă de birou.

bursa locurilor de munca agricultura botosani1bursa locurilor de munca agricultura botosani3bursa locurilor de munca agricultura botosani6bursa locurilor de munca agricultura botosani7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *