Istoria se repetă! Şoferul BMW-ului care a produs accidentul de pe Calea Națională are antecedente

accident bmw calea nationala botosaniTânărul de 24 de ani care a produs accidentul petrecut, miercuri noapte, pe Calea Naţională din Botoșani nu este la primul eveniment rutier. Angelo Timofte, fiul patronului caselor de amanet Unitcom, Cornel Timofte, are un trecut „negru” în relația cu Poliția Rutieră.

like facebook În vara anului 2012 a comis un accident rutier pe strada Marchian, iar după ce a fost testat s-a dovedit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi i s-a reţinut permisul.

După accidentul de miercuri noapte a refuzat să suflet în etilotest şi a refuzat, în același timp, prelevarea probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, ceea ce, potrivit Codului Rutier, reprezintă infracțiune.

În vara anului trecut a fost implicat într-un alt accident rutier pe raza localităţii Sârca, judeţul, Iaşi.

De această dată un şofer din Iaşi a provocat evenimentul rutier după ce a pătruns pe contrasens şi s-a izbit în autoturismul Toyota, condus de botoșăneanul Angelo Timofte şi într-un Audi Accidentul s-a soldat cu şase victime.

VIDEO Limuzină făcută praf după un raliu prin Botoşani. Trei tineri au ajuns la spital

Una dintre victimele accidentului produs de fiul patronului de la Unitcom, transferată la Iaşi

foto Ziarul de Iaşi
foto Ziarul de Iaşi

 

 

 

 

4 thoughts on “Istoria se repetă! Şoferul BMW-ului care a produs accidentul de pe Calea Națională are antecedente

  1. Nimic nu e intamplator in viata… Si daca o sa va uitati la filtrele politiei rutiere nu o sa opreasca niciodata masini. Scumpe.. Se intorc cu spatele…Daca opresc pe cine nu trebuie primesc dupa functii la birou fara spaga… Doar salar..= :):):)

  2. Ce iese din pisica soareci prinde … Aschia nu sare departe de trunchi …Dupa sac si petic… normal la puscarie putea sa omoare oameni nevinovati.

  3. Permis suspendat pe viata , cred ca ar fi cel mai indicat .. si ce daca tatsu e patron … cui ii pasa? mie nu , si altor n`spe persoane nu le pasa de asemenea , legea e lege , iar legea se aplica .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *