Istvan Fulop: Fiind primul meci acasă sper să fie stadionul plin, pentru că va conta mult aportul publicului

istvan fulop fc botosaniIstvan Fulop îşi doreşte să înscrie împotriva Petrolului, în meciul de vineri, de pe Stadionul  Municipal.

like facebookAtacantul echipei locale a recunoscut că valoarea adversarilor este superioară, însă a menţionat că FC Botoşani este o echipă redutabilă pe teren propriu.

„Normal că Petrolul pleacă cu prima şansă, pentru că este echipa de pe locul doi , cu jucatori buni, care au valoare, dar să nu uităm că jucăm acasa. Noi acasă jucăm bine şi sper să plece fară puncte de la noi. Fiind primul meci acasă sper sa fie stadionul plin, pentru că va conta mult aportul publicului. Imi doresc să marchez şi orice jucător de la FC Botoşani işi doreşte să dea gol. Eu cred că putem în acest sezon să terminăm mai sus de locul 7. După plecarea lui Felgueiras, după părerea mea, Pecanha a ramas cel mai bun portar din Liga 1. Ei au mulţi jucători buni şi cu experientă, iar eu cred că Teixeira este la ora actuală cel mai bun jucatori de la Petrolul. Mi-aş dori să ajung la o echipă mai bună din România, dar trebuie sa mai lucrez şi să dau randament”, a declarata Istvan Fulop.

 

 

One thought on “Istvan Fulop: Fiind primul meci acasă sper să fie stadionul plin, pentru că va conta mult aportul publicului

  1. nu inteleg de ce nu se face sesiune de autoografe macar la inceput de sezon si la mijlocul sau cu citiva jucatori de la botosani pt a-i cunoste si noi a lua autografe pt a putea face poze cu ei si cu copii botosanenilor ,tricouri sepci Locatii :MALL CARREFOUR ,DOROHOI ,SAVENI ETC…acesti oameni sriu istorie pt f.c. botosani si noi stam cu mainile in san…invatati marketing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *