Gabriel Vaşvari, înaintea meciului cu Petrolul: Nu am obținut până acum nici măcar un punct împotriva lor și cred că a venit timpul să obținem punct sau puncte

gabriel vasvari fc botosaniMijlocaşul FC Botoşani speră să răzbune înfrângerile suferite până acum în faţa Petrolului. Gabriel Vaşvari a menţionat că echipa locală va întâlni un adversar bun, însă îşi va face jocul. Decarul gazdelor a spus că va fi un joc spectaculos.

like facebook„Având în vedere că jucăm pe teren propriu pot spune că şansele sunt egale. Într-adevăr, întâlnim o echipă bună care are în componenţă mulţi jucători străini, De Lucas şi Teixeira fiind în opinia mea cei mai valoroşi fotbalişti străini din campionatul românesc. Noi ne vom face jocul nostru, nu ne vom apăra. La fel şi ei, vor juca pe cartea atacului, aşa că va rezulta un meci spectaculos. Va fi un meci foarte greu dar sperăm la final să ne bucurăm. Nu am obținut până acum nici măcar un punct împotriva lor și cred că a venit timpul să obținem punct sau puncte. Eu unul mă gândesc doar la victorie”, a declarat Gavriel Vaşvari.

Meciul dintre FC Botoşani şi Petrolul Ploieşti se va disputa, vineri, de la ora 20.30 pe Stadionul Municipal şi va fi transmis de Digi Sport 1 şi look TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *