Un botoşănean a fost ţepuit cu 21.500 de euro. Vezi cum s-a întâmplat!

bani euroUn bărbat din Botoşani a fost ţepuit cu o sumă importantă după ce s-a oferit să împrumute banii unei alte persoane. El a fost păcălit că cel căruia i-a oferut banii are nevoie de ei pentru a-şi trata copilul.

Florin Harasim i-a împrumutat, în vara anului 2007, lui Corneliu Haria 21.500 de euro, în baza unui contract prin care s-a pus ca ipotecă un apartament.

Termenul de înapoiere a sumei era de șase luni, însă, la finalul perioadei, nu a primit nici un ban. A început să execute apartamentul, însă după ce a intrat în posesia lui, fosta iubită a lui Corneliu Haria a venit şi a spus că apartamentul este al ei.

Astfel, femeia mai împrumutase, în 2004, o sumă de bani de la un bărbat din Dorohoi şi garantase cu apartamentul, între timp divorţase şi după ce nu a plătit i-a vândut apartamentul fostului soţ pentru a nu fi executată.

like facebookUlterior, a deshis o acţiune în instanţă prin care a obţinut anularea vânzării către fostul soţ, iar în momentul împrumutului din 2007 Corneliu Haria nu mai avea apartamentul pe numele său, însă modificarea nu fusese făcută la cartea funciară şi a putut obţinute un document care să îl ajute să încheie contractul de împrumut la notar.

În faţa anchetatorilor bărbatul acuzat de înşelăciune a prezentat o altă variantă. A menţionat că de fapt a împrumutat 11.000 de euro, iar cu tot cu dobândă avea de rambursat 21.500, însă în termenul de şase luni a dat 5.000 de euro.

Judecătorii nu au crezut varianta spusă de inculpat şi l-au condamnat la un an de închisoare, obligându-l, în același timp, să plătească 21.500 de euro către bărbatul ce i-a dat banii.

2 thoughts on “Un botoşănean a fost ţepuit cu 21.500 de euro. Vezi cum s-a întâmplat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *