61 de ajutoare de urgenţă acordate de Guvern județului Botoșani

inundatiiFamiliile afectate de inundaţiile din vara trecută, dar şi persoanele aflate în situaţii disperate cauzate de diverse probleme de sănătate au primit în această săptămână un total de 61 de ajutoare oferite de Guvernul României. Dosarele şi anchetele sociale au fost gestionate de Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii şi Intervenţie Socială, directorul Sebastian Tocariu, alături de subprefectul Gelu Ţigănucă înmânând sumele fiecărui beneficiar.

like facebookAm mers în judeţ pentru a oferi sumele de bani persoanelor ce nu s-au putut deplasa singure pentru a le ridica. Este vorba despre 3 ajutoare la Dângeni, alte 28 la Hăneşti, iar la Viişoara beneficiara a fost o femeie de 92 de ani.”, a explicat subprefectul Gelu Ţigănucă.

Sumele, cuprinse între 300 şi 3.500 de lei, în funcţie de gravitatea fiecărui caz, au fost înmânate şi la Dorohoi, dar şi în Municipiul Botoşani, valoarea totală a  ajutoarelor fiind de 90.000 de lei.

Respectivele situaţii de urgenţă au fost semnalate la AJPIS în cursul anului 2014, Ministerul Muncii Familiei şi Protecţiei Sociale acordând prin intermediul instituţiei botoşănene 80 de ajutoare în urma anchetelor sociale făcute anul trecut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *