Una dintre cele mai cunoscute fabrici de preparate din carne, scoasă la vânzare

fabrica preparate din carneUna dintre cele mai cunoscute fabrici de preparate din carne din Botoșani a fost scoasă la vânzare. Este vorba de producătorul de preparate Sadova, care se află în faliment, iar lichidatorul, Liliana Bordianu, a scos la vânzare două hale cu tot cu teren situate în municipiul Botoșani.

Astfel, lichidatorul scoate la vânzare o proprietate imobiliară de tipul “spațiu de productie și teren ” situată în localitatea Botoșani, str. Pod de Piatră, nr. 73. Proprietatea se compune din teren în suprafață de 1.611,30 m.p și construcție în suprafață construită la sol de 1.359,65 m.p. și suprafață construită desfășurată de 1.712,20 m.p. Prețul de plecare la licitație este de 2,45 milioane de lei (fără TVA).

like facebookDe asemenea, un alt imobil al firmei Sadova SRL, scos la vânzare în cadrul procesului de faliment, este un teren în suprafață de 1.220 m.p., pe care se află o extindere a halei principale. Terenul și construcția aferentă se află tot pe Pod de Piatră 73. Prețul de plecare la licitație este de 977.636 lei, fără  TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *