Lucrări de mântuială la parcarea subterană de la Piața Mare. Vezi reacția administratorului parcării!

parcare subterana cu infiltratii apa Botosani (1)Parcarea subterană inaugurată de la Piața Mare, care a fost inaugurată în 2012, pare să aibă probleme serioase în ceea ce privește calitatea. Societatea comercială Urban Serv, cea care administrează parcarea, este nemulțumită de infiltrațiile continue de apă ca urmare a ploilor abundente sau topirii zăpezilor.

Conducerea Urban Serv susține că astfel de probleme au apărut din 2013, însă, deși a sesizat Primăria, care la rându-l ei a sesizat constructorul, ele nu au fost rezolvate.

like facebook„Vă aducem la cunoștință că la parcarea subterană de la Piața Centrală, în jurul unei instalații de ventilare, se infiltrează apă care băltește în zona de la intrarea principală. Față de cele prezentate, rugăm a dispune măsurile ce se impun pentru remedierea sau înlăturarea deficienților care conduc la infiltrații și implicit la degradarea acestui obiectiv”, se arată într-o adresă pe care Urban Serv a înaintat-o Primăriei.

Primăria a cerut firmei Victor Construct, cea care a realizat obiectivul, să repare parcarea pe cheltuiala sa, în condițiile în care lucrarea este îăn garanție.

parcare subterana cu infiltratii apa Botosani (5)
parcare subterana cu infiltratii apa Botosani (3)parcare subterana cu infiltratii apa Botosani (2)

One thought on “Lucrări de mântuială la parcarea subterană de la Piața Mare. Vezi reacția administratorului parcării!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *