Om de afaceri acuzat că a făcut afaceri fictive de două milioane de euro

contabilitate afaceri fictiveUnul dintre cele mai răsunătoare procese de insolvenţă şi evaziune fiscală din Botoşani scoate la iveală şi posibile tranzacţii fictive de milioane de euro. Este vorba despre societatea Ind Silva, administrată de Cornel Harasim, care a ajuns în insolvenţă pentru o sumă de 25 de milioane de lei.

like facebookÎn timpul procedurii de insolvenţă, lichidatorul judiciar a deschis un proces în care cerea anularea mai multor tranzacţii ce vizau înstrăinarea bunurilor deţinute de firmă, astfel încât să nu mai poată fi valorificate pentru recuperarea datoriilor. Administratorul judiciar a menţionat că bunurile au fost vândute de mai multe ori, ca să mascheze tranzacţiile ilegale, iar suma trecută în acte era de două milioane de euro.

În primă instanţă judecătorii au respins acţiunea, dar nu că ar fi fost cererea nefondată ci ca netimbrată. Când s-a pus în discuţie timbrarea acţiunii, lichidatorul judiciar Boris Balanovici a invocat faptul că nu este necesară în cadrul procedurii. Decizia dată de magistraţii Tribunalului Botoşani nu este definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *