FOTO Accident grav la Stânca: Un mort și mai mulți răniți. Implicat un șef de la Poliția de Frontieră

accident stanca- stefanesti- BotosaniUn accident foarte grav a avut loc, vineri seară, la ieșirea din localitatea Stânca din orașul Ștefănești. Două mașini, dintre care una condusă de un șef de la Sectorul Poliției de Frontieră Stânca, s-au ciocnit frontal. Impactul a fost atât de puternic încât trei persoane, printre care și ofițerul de la Poliția de Frontieră, au rămas încarcerate.

Adjunctul șefului Sectorului Poliției de Frontieră Stânca, Constantin Brișcariu, în vârstă de 52 de ani, mergea cu mașina personală, o Skoda Octavia dinspre Stânca spre Ștefănești. El a fost lovit în plin de un VW Polo în care se aflau mai mulți tineri de etnie romă.

like facebookPotrivit Poliției, accidentul ar fi fost produs de șoferul VW Polo, Robert Daniel Stoica, de 19 ani, care a intrat într-o depășire neregulamentară.

Brișcariu a rămas încarcerat și se află în stare gravă. Alte două persoane din VW au rămas prinse în mașină, având nevoie de intervenția echipelor de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. La fața locului au ajuns nu mai puțin de patru ambulanțe, care au preluat răniții, transportându-i la Spitalul Județean Mavromati.

Pe drum, unul din pasagerii VW Polo, care se afla pe bancheta din spate, a decedat.

9 thoughts on “FOTO Accident grav la Stânca: Un mort și mai mulți răniți. Implicat un șef de la Poliția de Frontieră

  1. Nu cred ca are importanta etnia,cei implicati in accident erau tineri,foarte tineri! Credeti ca o mama,daca e romanca,plange mai mult dupa copilul ei? Durerea e la fel de mare,indiferent de etnie! Adevaratul vinovat e cel ce,cu buna stiinta,da aviz favorabil pt moarte! Cei ce dau permisele atit de usor celor ce nu stiu macar alfabetul,ar trebui sa plateasca pt toate aceste tragedii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *