Boicot! Şedinţă de Consiliu Local suspendată din cauza absenţelor consilierilor locali

cosmin andrei si mihai tincu consiliul localŞedința extraordinară de Consiliu Local, planificată pentru vineri, a fost suspendată din lipsă de cvorum. 14 consilieri locali și-au depus cerere de învoire, iar alți nouă consilieri, majoritatea din PSD și PP-DD, au fost prezenți la ședință. Secretarul Primăriei Botoșani, Ioan Apostu, a cerut consilierilor locali din PSD să mai rămână încă un sfert de oră după ora planificată în speranța că vor mai veni consilieri locali, lucru care nu s-a întâmplat.

De la ședința care a fost programată încă de joi, în prezența consilierilor PNL, a lipsit inclusiv președintele de ședință Radu Lebădă.

like facebookPe ordinea de zi a ședinței erau proiectele privind organigramele şi statul de funcţii la Poliţia Locală, Direcţia de Servicii Publice, Sport şi Agrement şi Aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Botoşani.

Consilierii locali ai PSD au catalogat gestul liberalilor drept unul necolegial.

”În fond ne adunăm aici pentru oraș, nu pentru noi. Nu au venit, nu au venit. Se încearcă șicanarea a ce? A noastră? Lucrurile astea produc neplăceri celor care ne-au ales în formula asta. Probabil că orașul ar fi meritat altă formulă”, a spus consilierul PSD, Mihai Tincu.

12 consilieri locali ar fi trebuit să fie prezenți în sală pentru ca ședința să aibă loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *